• Gnjilavac bb, Cazin
 • 0
  Korpa
  0.00 KM
  Nema proizvoda u korpi.
  Sve narudžbe dostavljamo na kućnu adresu brzom poštom (JP BH Pošta) bilo gdje u Bosni i Hercegovini.
  Kurir brze pošte nazvat će Vas prije nego li dostavi Vašu narudžbu. Sa kurirom se možete dogovoriti za drugo mjesto ili vrijeme isporuke.
  Trenutno nudimo samo opciju plaćanja pouzećem, a intezivno radimo na tome da omogućimo i kartično plaćanje u što kraćem roku.
  Dostavu vršimo putem brze pošte i u odnosu na dostupnost naručenih artikala maksimalno vrijeme za dostavu je od 2 do 5 radnih dana (vikend i praznici nisu uračunati). Ukoliko će doći do većeg kašnjenja u isporuci o tome ćemo Vas blagovremeno obavjestiti.
  Isporuku naručenih proizvoda vršimo samo na teritoriji Bosne i Hercegovine.
  Naravno potrebno je samo da nam pošaljete spisak artikala sa naše online prodaje kao sa željenim količinama. Podatke koje nam treba dostaviti su ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail (ukoliko imate-nije obavezno).
  Naručene proizvode koje servis dostave isporuči na Vašu adresu možete vratiti na našu adresu, uz to da snosite troškove isporuke I povrata proizvoda.
  Na našem web shopu postoji informacija o dostupnosti određenih proizvoda. Ukoliko proizvod u momentu narudžbe nije raspoloživ, odnosno nemamo ga na stanju u našoj prodaji neće biti moguće izvršiti njegovu narudžbu.
  Isporuka proizvoda naručenih putem našeg web shopa se obavlja preko relevantnih kompanija koje obavljaju poslove dostave pošiljaka u našoj zemlji. U njihovom poslovanju propisani su uslovi i rokovi isporuke pošiljaka na predviđene lokacije, te u slučaju kašnjenja u isporuci servis dostave snosi određene konsekvence propisane njihovim pravilima poslovanja.

  Pitajte svog farmaceuta,
  a ne internet.

  Slobodno nam se javite! Pokušat ćemo odogovoriti na upit u što kraćem mogućem roku.

  Postavite pitanje